top of page

Personal Coaching

"Je hoeft niet altijd het roer volledig om te gooien"

Personal coaching

Vrijwel iedereen ervaart wel eens dat er behoefte is aan het helder krijgen van belemmeringen, beperkende overtuigingen en tal van andere vraagstukken. Ook kan het noodzaak zijn om eens opnieuw te kijken naar persoonlijke effectiviteit en ontwikkelpunten. Zonder zelfkennis bestaat er geen zelfstandigheid.

Soms heb je behoefte om zaken te uit te spreken die je liever niet met je partner, familie, vrienden of compagnon bespreekt. Als jouw coach ben ik een vertrouwenspersoon die zonder oordeel helpt om je gedachten te ordenen.

Een groot verschil tussen persoonlijke coaching en andere vormen van leren is dat jij zelf centraal staat en niet alleen de leerstof. Je eigen doelen, gekoppeld aan je talenten, verlangens, blokkades en ontwikkelpunten geven een authentieke richting aan het coachingstraject. Je wordt je nog meer bewust van jouw talenten, overtuigingen, valkuilen en krijgt een breder perspectief op jouw mogelijkheden. Een andere kijk op de zaken kan in veel situaties al leiden tot een ander gevoel. Je hoeft niet altijd het roer volledig om te gooien.

bottom of page